Behandling

- for økt livskvalitet

Naprapati handler om å forebygge, utrede og behandle funksjonspåvirkninger og smertetilstander i bevegelse og støtteorganer.

Trondheimsnaprapatene benytter ulike behandlingsteknikker, der noen av de vanligste inkluderer massasje, mobilisering, manipulasjon, dry needling, rehabilitering og trening.


Les mer om de ulike behandlingsteknikkene vi bruker, og ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om behandlingstime hos oss.

Bestill time
Behandling massasje

Massasje

Massasje kan løsne opp spenninger i nakke og rygg og lindre muskelsmerter gjennom å øke blodsirkulasjonen. Behandlingsteknikken kan også redusere stress, noe som kan være en underliggende årsak til mange plager.

Les mer
Behandling mobilisering

Mobilisering

Mobilisering vil si å bevege kroppen gjennom ulike stillinger og øvelser, der naprapat benytter liten kraft og langsomme bevegelser. Mobilisering kan blant annet øke blodsirkulasjonen, lindre smerter og redusere stressnivå.

Les mer
Behandling manipulasjon

Manipulasjon

Manipulasjon er en behandlingsteknikk der naprapat bruker høy hastighet og så liten kraft som mulig. Ved å benytte spesifikke grep kan manipulasjon lindre smerter, forbedre blodsirkulasjonen og løsne opp i spenninger og ledd.

Les mer
Behandling Dry needling

Dry Needling

Dry needling er en behandlingsteknikk der naprapaten benytter nåler på triggerpunkter i musklene. Dry needling kan løsne opp i spenninger, øke bevegeligheten i leddene og lindre smerter.

Les mer
Behandling rehabilitering og trening

Rehabilitering og trening

Ulike hjemmeøvelser og treningsprogram tilpasses hver enkelt pasient og benyttes for å forebygge og rehabilitere. Grunnprinsippet er å skape en god balanse mellom styrke og bevegelighet.

Les mer