Rehabilitering og trening

Rehabilitering og trening

TrondheimsNaprapatene tilpasser hjemmeøvelser og treningsprogram til hver enkelt pasient, for å forebygge og rehabilitere smerter. 

 

Gjennom tilpasning av egne øvelser og program, kan du være sikker på at vi finner løsninger som blir riktige for deg, ditt behov og dine plager. Slik kan vi styre intensitet, frekvens og tyngde på treningen – for å unngå potensiell forverring av skader og overbelastning. 

 

Trening anbefales som et supplement til behandling, der en kombinasjon kan gi et mer effektivt og langvarig resultat. Fysisk aktivitet er en stor bidragsyter til å lindre vondter i kroppen, og er noe alle bør forsøke å gjennomføre i hverdagen dersom man kan. Trening i hverdagen kan være alt fra en gåtur, til styrketrening og sykling, og behøver ikke alltid være intensivt.

 

Særlig styrketrening kan bidra til å bygge opp muskelstyrke og øke stabiliteten i områder på kroppen der man er utsatt for skader. Styrketrening kan derfor forebygge eventuelle skader i fremtiden.

 

Treningsprogram og hjemmeøvelser kan bidra til å rehabilitere og forebygge smerter. TrondheimsNaprapatene hjelper deg med å finne øvelser som passer for deg og din kropp – som et supplement til eventuell behandling.

Bestill time