For bedrifter

- for økt livskvalitet

På tide å senke eller forebygge sykefraværet i bedriften?


Naprapatene kommer gjerne med et forslag til forebyggende helsearbeid som passer din bedrift.


Ta kontakt  med naprapatene for et uforpliktende møte.

 

Forebygging av sykefravær for bedrifter

Vi kommer gjerne til din bedrift for et uforpliktende møte, ergonomisk veiledning, trening (på kontor, i møterom eller ute) og/eller behandlinger. Vi kommer med et forslag til forebyggende helsearbeid som passer din bedrift.


Ring: 452 44 222 eller send e-post til jorgen@trondheimsnaprapatene.no.


Visste du at over 50 % av sykefraværet i Norge er muskel- og leddrelatert? Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til uføretrygd. I følge en undersøkelse utført av SINTEF og NHO koster det i gjennomsnitt 2400,- per dag en ansatt er borte fra jobben. Forebyggende tiltak for å unngå arbeids- og slitasjeskader vil dermed være en lønnsom investering for din bedrift.


Vi gjør forebyggende helsetiltak gjennom veiledning av ergonomi og trening. Vi behandler muskel-og leddplager - både akutte og kontorrelaterte plager. Vi jobber med triggerpunktbehandling, massasje, løsner muskelspenninger og utfører spesielle tøyeteknikker. Alt vi trenger for å drive forebygging på arbeidsstedet, er et rom med en behandlingsbenk (som vi eller dere ordner).


Stadig flere bedrifter har helseforsikring for sine ansatte. Flere helseforsikringer (eksempelvis Storebrand, Tryg og If) dekker behandling hos TrondheimsNaprapatene. Har du en slik helseforsikring, kan du ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om nødvendig dokumentasjon for behandling/direktefakturering.


TrondheimsNaprapatene er medlem av Norges Naprapatforbund.

Bestill time