Om oss

- for økt livskvalitet

- for økt livskvalitet

Trondheimsnaprapatene ble startet av Jørgen Brolin i 2014, med et mål om å være den beste manuellbehandlingsklinikken i Midt-Norge. Her jobber vi med alle typer smerter som er relatert til bevegelsessystemet, for store som små.


Gjennom å stadig utdanne oss er vi oppdaterte på nye behandlingsteknikker og treningskunnskap, slik at vi kan tilby den beste behandlingen for våre pasienter. 


Terapautene som jobber for oss brenner for å hjelpe deg, slik at du kan ha et bedre liv uten smerter. Vi hjelper alle våre pasienter med behandling og trening, og legger til rette for å få pasientene våre tilbake i arbeid og aktivitet.


Velkommen til Midt-Norges triveligste terapeuter.

Bli kjent med våre terapauter

Bestill time

Våre terapauter

Naprapat Jørgen Brolin

Jørgen er født og oppvokst i Sigtuna utenfor Stockholm, og har bodd i Trondheim siden 1999 – da han ble Trøndelags første naprapat. 

Jørgens første møte med naprapati var da han hadde store smerter i rygg etter belastning i militæret. Med et besøk hos naprapat ble ryggen mye bedre, og smertene forsvant sakte men sikkert. 


Et skieventyr i Colorado skulle igjen gjøre Jørgen plaget, men denne gangen i hoften. Også da ble smertene mindre etter behandling hos naprapat – og Jørgen ble stadig mer interessert i naprapati.


I 1995 gikk veien til i Naprapathögskolan, og siden den gang har Jørgen fordypt seg i faget gjennom en rekke kurs, sertifiseringer, og erfaring som treningsinstruktør. 


Så lenge han kan huske har Jørgen vært interessert i trening, bevegelse og behandling, og driver med alt fra fotball, til ski og mountain-bike på fritiden. Med lang erfaring både som naprapat og treningsinstruktør, har Jørgen stor glede over å hjelpe deg mot en bedre hverdag, med mindre smerter.

Fordypning innen:

Medisinsk akupunktur

Skulder-kne problemer

MammaMage kurs

STAC Professional steg 1

Primal Movement Chain


Annet:

Instruktør på Maxpuls

Norges Idrettshøgskoles (NIH) Kettlebell Fitness Instruktør, 2010

Crossfit Level 1, 2010

FMS Level 1, 2012

SFMA Level 1, 2012

Naprapat Oskar By Eide

Oskar har jobbet for Trondheimsnaprapatene siden 2022, og har stor glede over å hjelpe pasienter med det de måtte plages med. 


Som aktiv håndballspiller og aspirerende halvmaratonløper, brenner Oskar for idrettsskader, og hjelper deg gjerne med slike plager. 


Oskar er også utdannet personlig trener, og kan gi deg gode tips og veiledning til øvelser du kan gjøre i treningen din. Effektive treningsøkter er et supert supplement ved siden av behandling, for å fortsette gode resultater.

 

Utenom personlig trening er Oskar kurset i dry needling, idrettsmedisin, ernæring, laser og trykkbølgebehandling, og har gode kunnskaper som underbygger hverandre for å gi deg best mulig utbytte i din vei mot en bedre helse!


Sliter du med ettervirkninger av å sitte mye på kontor, andre overbelastningsskader, idrettsskader eller vanlige plager du gjerne skulle gjort noe med? Da kan Oskar hjelpe deg med behandling, opptrening og forebyggende.

Fordypning innen:

PT

Dry needling

Idrettsmedisin

Ernæring

Laser

Trykkbølgebehandling