Symptomer

- for økt livskvalitet

Som naprapater møter vi pasienter med ulike symptomer daglig. Vi kan hjelpe deg med å finne de underliggende årsakene til symptomene du opplever, og redusere smerter ved hjelp av ulike behandlingsteknikker. 

Bestill time

Migrene

Migrene er en form for hodepine, som kan variere både i intensitet og varighet. Et migreneanfall kan medbringe andre symptomer som kvalme og lysfølsomhet, og kan trigges av ulike årsaker.

En naprapat kan løsne opp spenninger i muskulaturen og øke blodsirkulasjonen, og kan redusere noen av faktorene som kan føre til migrene.

Les mer

Nakke

Smerter i nakken kan forekomme av ulike årsaker, inkludert stress, anspenthet og akutte skader. En naprapat kan hjelpe med bevegelighet i nakken, og løsne opp i stive muskelspenninger ved å benytte ulike behandlingsteknikker.

Deriblant massasje, mobilisering og triggerpunktbehandling.

Les mer

Skuldre

Vondt i skuldrene kan begrense bevegeligheten, og forårsakes av ulike årsaker. Lange perioder i statiske stillinger og akutte skader er noen av de vanligste grunnene.

Ved hjelp av mobilisering, manipulasjon og massasje kan en naprapat behandle skuldersmertene – og bidra til mindre vondt over tid.

Les mer

Rygg

Ryggsmerter kan forekomme av en rekke årsaker, blant annet skader, belastning og slitasje. Vondt i ryggen kan være langvarig og kortvarig, og befinne seg både i rygg og i korsrygg. En naprapat kan redusere smertene ved å benytte ulike behandlingsteknikker, inkludert mobilisering, manipulasjon og massasje.

Les mer

Hofter

Vondt i hoftene kan skyldes ulike årsaker, blant annet slitasjeskader, overbelastning og leddgikt. Smertene kan være ubehagelige, og enten forbigående eller mer langvarig. Med ulike teknikker kan en naprapat behandle og lindre smerter i hoftene, og kartlegge de underliggende årsakene til hvorfor du har vondt.

Les mer

Knær

Knesmerter forekommer ofte som følge av traumer, skader og overbelastning, og særlig i forbindelse med idrett. En naprapat kan behandle smertene ved hjelp av ulike behandlingsteknikker, samt rådføre om øvelser for å lindre vondt og samtidig forebygge fremtidige plage.

Les mer

Kontakt lege ved vedvarende smerter

Dersom  du opplever vedvarende, kraftigere symptomer kan det være lurt å konsultere en lege for å få en nøyaktig diagnose, og eventuell medisinsk behandling ved behov.

Bestill time