Trondheimsnaprapatene tjenester

Trondheimsnaprapatenes formål, er å hjelpe deg med å bli kvitt smerter og forbli smertefri. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester skreddersydd for dette formålet.

Dette er hva vi gjør

Utforsk vår fullstendige liste over naprapatiske tjenester og tilleggstjenester på Trondheimsnaprapatene.

Jorgen - Trondheim Naprapath
01

Naprapati

Naprapati tilbyr målrettet behandling for smerte og mobilitetsproblemer ved å kombinere manuell terapi og personlig rådgivning for effektiv og helhetlig behandling.  

02

Sportsmassasje

Sportsmassasje gir målrettet lindring for idrettsutøvere ved å kombinere dype vevsmassasjeteknikker og tilpasset behandling for å forbedre ytelse og tilheling.

Trondheim Naprapath
Acupuncture Trondheim
03

Akupunktur

Akupunktur tilbyr presis, målrettet behandling. Det brukes tynne nåler for å balansere energistrømmen og fremme naturlig helbredelse og velvære.

Hva vi gjør for Trondheim

Trondheimsnaprapatene kan vise til gode resultater

Vår lidenskap for naprapatyrket bunner i omtanke for deg – og for byen vår. Hver dag jobber naprapatene våre i Trondheim for at du skal leve et sunt og smertefritt liv, så du kan nyte den flotte byen vår til det fulle.

+
års erfaring
behandlede pasienter
+
timer med kurs og videreutdanning
%
femstjerners vurderinger på Google

Få hjelp av våre naprapater i Trondheim

Vi finner riktig behandling for deg, så du kan nyte hver dag uten smerter.

Trondheim Naprapath

Vil du leve ditt beste liv, må du prioritere helsen

Våre naprapater i Trondheim ser daglig hvordan smerter kan påvirke livet ditt. Derfor tenker vi utenfor boksen for å finne roten av problemet – og for å skape varig endring. Målet vårt er å hjelpe deg med å bli kvitt smertene, så du kan leve et sunt og aktivt liv.

– Jørgen Brolin, grunnlegger av Trondheimsnaprapatene

På tide å bli kvitt smertene – én gang for alle?

Avtal en gratis telefonsamtale med oss, så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Start reisen tilbake til et smertefritt liv i dag.

Scroll to Top