Akupunkturklinikk i Trondheim

Dine lokale fagfolk innen akupunktur i Trondheim

Hver kropp er unik, akkurat som hver akupunkturbehandling. På vår akupunkturklinikk i Trondheim, tilpasser vi vår tilnærming til dine individuelle behov. Vi benytter ulike akupunkturteknikker for å hjelpe deg ut av dine smerter og å forbli smertefri.

01.
Smertelindring

Plages du av kronisk muskelverk eller smerter? Vår akupunktur gir effektiv lindring.

02.
Redusere spenninger

Kjenn at stress og spenninger gradvis forsvinner for hver økt.

03.
Forbedre søvn

Akupunktur kan bidra til å berolige sinn og kropp, noe som fører til forbedret søvn.

Når smerte er tilstede i livet ditt…

Hver dag blir en utfordring

  • Vedvarende muskelverk og smerter hindrer daglige aktiviteter og velbehag.
  • Kronisk ubehag i områder som nakke og rygg, forstyrrer arbeid og lek.
  • Hodepine og migrene svekker konsentrasjonen og effektiviteten.
  • Stress og angst veier tungt, og påvirker ditt generelle velvære.

Neglisjering av disse tegnene kan føre til langvarig smerte, redusert livskvalitet og gjøre deg ute av stand til å dyrke favoritthobbyene dine. Du fortjener bedre.

Vår akupunkturklinikk i Trondheim er dedikert til akupunkturbehandling for mennesker som deg.

Vi fokuserer på dine unike symptomer og ubalanser, ved å bruke presise akupunkturteknikker for å gjenopprette balanse, lindre smerte og friske opp din kropp og sjel.

Akupunkturklinikk i Trondheim
Acupuncture Trondheim
Acupuncture Trondheim
Acupuncture Trondheim

Dette er hva vi gjør

Vi har spesialisert oss på tradisjonell akupunktur og dryneedling for å hjelpe deg ut av smerte.

AdobeStock 89033970 1 jpeg
Medisinsk akupunktur

Medisinsk akupunktur involverer bruk av tynne nåler for å behandle myofasiale triggerpunkter, som effektivt lindrer muskelspenninger og assosiert smerte. I motsetning til dryneedling, hvor nålen beveges opp og ned i muskelen gjentatte ganger, krever medisinsk akupunktur at nålen settes inn en gang og aktiviseres to eller tre ganger. Denne presise teknikken fokuserer på å lindre smerte med fokus på spesifikke triggerpunkter.

AdobeStock 457665050 jpeg
Dryneedling

Sjonglering av hverdagsoppgaver, arbeid og idrett kan belaste kroppen din. Dryneedling tilbyr en fokusert tilnærming for å lindre denne belastningen. Hver økt vil være skreddersydd for dine individuelle behov, og tar sikte på å lindre muskulære spenninger og smerte, forbedre tilhelingen og forhindre fremtidige skader og sørger for at hvert minutt er dedikert til å støtte din maksimale fysiske tilstand.  

Det er forskjell på å føle seg bedre og å leve bedre…


Stiv nakke? Regelmessige ryggsmerter? Det er mer enn ubehag – det hemmer hverdagen din. Vår tilnærming til akupunktur er mer enn bare symptomlindring. Vi forsøker å finne årsaken til smerten din, lindre den og forhindrer at den kommer tilbake. Våre akupunkturbehandlinger er designet for å forbedre din kropps funksjonalitet og forbedre din generelle livskvalitet.

+
års erfaring
behandlede pasienter
+
timer med kurs og videreutdanning
%
femstjerners vurderinger på Google

Endelig en akupunkturklinikk i Trondheim som forstår dine behov.

Designet for travle fagfolk, vil vår skreddersydde tilnærming til akupunktur hjelpe deg med å forhindre skader, løsne kroniske muskelspenninger og lindre smerte.

Slik fungerer det

Kom i gang med tre enkle steg

1. Bestill en time

Klikk på bestill en time-knappen under, og fyll inn informasjonen så jeg kan kontakte deg. Vi vil arrangere en tid og et sted for din første time. Din første time vil være 60 minutter lang, fordi det første og viktigste steget er å bli kjent med deg.

2. Opplev akupunktur

Ved å følge våre unike metoder vet vi hvordan og hvor vi skal bruke riktig trykk, finne ut om du har spesielle sykdommer, og avdekke fokusområder så opplevelsen din blir best mulig.

3. Føl deg revitalisert

Det er forskjell på å føle seg bedre og å leve bedre. På slutten av økten vil vår unike tilnærming til akupunktur hjelpe kroppen din til å fungere bedre, slik at du kan leve bedre. Du vil forlate timen med en følelse av å være den beste utgaven av deg selv igjen og føle deg revitalisert.

Jorgen - Trondheim Naprapath

Kroppen din trenger en nål. Faktisk flere…

Hos Trondheimsnaprapatene, forstår vi hvordan muskelspenninger, idrettsskader og daglig stress påvirker din helse og yteevne. Derfor tilbyr vi tradisjonell akupunktur og nålebehandling, med sikte på å forbedre din kropps naturlige tilheling og generelle velvære. Med disse behandlingene, kan du konsentrere deg om å oppnå fantastiske resultater i dine atletiske mål og leve et sunnere, og mer balansert liv.

– Jørgen Brolin, grunnlegger av Trondheimsnaprapatene

La oss få bestilt en time til deg.

Bestill en time: La oss få deg til å føle deg bedre, bevege deg bedre, ut av smerte og tilbake til å leve ditt beste liv. Du fortjener det.

Scroll to Top