Klinikk for sportsmassasje i Trondheim

Trondheims ledende dypvevs- og sportsmassasjeterapeut

Hver kropp er forskjellig, og det bør også hver massasje være. Vi vil bruke forskjellige massesjeteknikker for å imøtekomme dine personlige behov og få deg til å føle deg som en ny person.

01.
Smertelindring

Har du en muskelknute i nakken som ikke vil forsvinne? Jeg skal hjelpe deg med å bli kvitt den.

02.
Redusere stress

Gi deg selv litt egentid for å komme deg fra hverdagens stress.

03.
Føl deg energisk

Gjenopprett energi, og forsikre deg om at du alltid er klar til å takle livets neste utfordring.

Når spenninger holder deg tilbake…

Livet blir vanskeligere

  • Stiv nakke og rygg begrenser dine bevegelser og komfort
  • Smerter i korsryggen forstyrrer arbeidsdagen og søvnen.
  • Hodepine og migrene tåkelegger ditt fokus og produktivitet.
  • Stress og angst veier tungt, og påvirker din generelle trivsel.

Ignorering av disse symptomene kan føre til kronisk ubehag, redusere livskvaliteten og frakobling fra aktivitetene du liker. Du fortjener bedre.

Vi spesialiserer oss på sportsmassasje-løsninger for travle fagfolk som deg, som retter seg i mot dine spesifikke smertepunkter og stressfaktorer for å gjenopprette balanse, lindre smerte og forynge kropp og sinn.

Klinikk for sportsmassasje i Trondheim
Sports Massage and Deep Tissue Massage Trondheim
Sports Massage and Deep Tissue Massage Trondheim
Sports Massage and Deep Tissue Massage Trondheim

Dette er hva vi gjør

Vi er spesialister på dypvevs- og sportsmassasjebehandling for å holde kroppen din velfungerende

AdobeStock 473172917 jpeg
Dypvevsmassasje

Å navigere gjennom livets daglige stressfaktorer og fysiske belastninger, kan være overveldende. Med vår dypvevsmassasjebehandling, finner du et rom for lindring og foryngelse. Hver time er nøye tilpasset, med fokus på å lindre spenninger og fremme tilheling, slik at hvert minutt er et skritt mot å revitalisere kropp og sinn.

AdobeStock 224369734 jpeg
Sportsmassasje

Å balansere arbeid, livet og idrett, kan tære på kroppen din. Sportsmassasjebehandling tilbyr en målrettet løsning på denne utfordringen. Hver time er skreddersydd spesielt for dine behov, og konsentrerer seg om å forbedre restitusjonen, forebygge skader og optimalisere din trivsel, slik at hvert minutt invisteres i å opprettholde den beste utgaven av deg.

Det er forskjell på å føle deg bedre og å leve bedre…


Strever du med en vedvarende muskelknute i nakken eller en tilbakevendende låsning i ryggen?  Det er ikke bare ubehag – det hindrer deg i å leve livet ditt. Vår tilnærming til massasjebehandling overgår midlertidig lindring. Vi fokuserer på hovedårsaken til ditt ubehag for å hjelpe deg med å bli kvitt det. Vår tilpassede tilnærming til massasje vil hjelpe kroppen din til å fungere bedre så du kan leve bedre.

+
års erfaring
behandlede pasienter
+
timer med kurs og videreutdanning
%
femstjerners vurderinger på Google

Endelig en sportsmassasje terapeut i Trondheim som forstår dine behov.

Designet for travle fagfolk, vil vår skreddersydde tilnærming til sportsmassasje hjelpe deg å forebygge skader, frigjøre kroniske muskelspenninger og lindre smerte.

Slik fungerer det

Kom i gang med tre enkle steg

1. Bestill en time

Klikk på bestill en time-knappen under, og fyll inn informasjonen så jeg kan kontakte deg. Vi vil arrangere en tid og et sted for din første time. Din første time vil være 60 minutter lang, fordi det første og viktigste steget er å bli kjent med deg.

2. Opplev vår massasje

Ved å følge våre unike metoder, vet vi hvordan vi skal bruke trykket som du foretrekker, finne ut om du har spesielle sykdommer, og avdekke fokusområder så du får den best mulige opplevelsen.

3. Føl deg revitalisert

Det er forskjell på å føle seg bedre og å leve bedre. På slutten av økten vil vår unike tilnærming til massasje hjelpe kroppen din til å fungere bedre, slik at du kan leve bedre. Du vil forlate timen med en følelse av å være den beste utgaven av deg selv igjen og føle deg revitalisert.

Jorgen - Trondheim Naprapath

Kroppen din trenger en hånd. To faktisk…

Hos Trondheimsnaprapatene, forstår jeg hvordan muskelspenninger, idrettsskader og daglig stress påvirker din yteevne og helse. Derfor tilbyr vi sports- og dypvevsmassasje, designet til å forbedre dine fysiske evner og generelle velvære. Så du kan fokusere på å utmerke deg i din idrett og leve en sunnere, mer balansert livsstil.

– Jørgen Brolin, grunnlegger av Trondheimsnaprapatene

La oss få bestilt en time til deg.

Bestill en time: La oss få deg til å føle deg bedre, bevege deg bedre, ut av smerte og tilbake til å leve ditt beste liv. Du fortjener det.

Scroll to Top