Ansvarsfraskrivelse

Sikrer Gjennomsiktig Kommunikasjon og Setter Forventninger for Din Gjenopprettingsreise

Telefon

Tel: 452 44 222

Adresse

Dronningensgate 38
7011 Trondheim

Trenger du hjelp?

Sist oppdatert: Oktober 2023

Prioritering av Din Helse og Sikkerhet hos Trondheimsnaprapatene AS

Vi, hos Trondheimsnaprapatene AS, streber etter å sikre at råd og prognoser om skader vi gir, enten i vår klinikk eller på vår nettside, blir fremstilt så nøyaktig og hjelpsomt som mulig, med fokus på din helse og sikkerhet som vår høyeste prioritet.

Forståelse av Variabilitet i Skader og Prognoser

Våre fremstillinger av skader og deres prognoser er vanligvis basert på generelle observasjoner fra våre daglige interaksjoner og behandlinger i vår klinikk. Informasjonen som gis er ikke ment å dekke enhver enkeltpersons potensielle skade eller gjenopprettingsreise. Hver persons skadesymptomer, progresjon og bedring kan variere betydelig på grunn av ulike faktorer, som bakgrunn, genetikk, tidligere medisinsk historie, etterlevelse av øvelser, holdning, motivasjon og andre fysiske variabler.

Nødvendigheten av Fysisk Undersøkelse for Nøyaktig Diagnose

Mens vi bestreber oss på å gi innsiktsfull og nyttig informasjon, er det viktig å forstå at det å gi en 100% nøyaktig diagnose og prognose uten en grundig fysisk undersøkelse er uoppnåelig. På samme måte kan ikke råd gitt for håndtering av en skade anses som fullstendig nøyaktig i fravær av en direkte undersøkelse fra en av våre profesjonelle—enten naprapater, osteopater, fysioterapeuter eller kiropraktorer. Denne direkte tjenesten er tilgjengelig til vår standardpris.

Risikoerkjennelse og Din Avtale

Å delta i aktiviteter eller følge råd fra vår nettside eller klinikk, uten profesjonell konsultasjon og undersøkelse, introduserer en betydelig risiko for skade. Sørg alltid for å søke passende profesjonell rådgivning om skaden din for å redusere denne risikoen. Det gis ingen garantier for spesifikke resultater uttrykkelig eller underforstått på denne nettsiden eller under personlige konsultasjoner. Ved å bruke våre tjenester og informasjon, erkjenner du de medfølgende risikoene og variabiliteten i resultater, og samtykker til å søke og følge profesjonell rådgivning og undersøkelser.

Begrensning av Ansvar

Trondheimsnaprapatene AS og dets tilknyttede selskaper, inkludert naprapater, osteopater, fysioterapeuter og kiropraktorer, skal ikke holdes ansvarlige for eventuelle komplikasjoner, skader eller uønskede utfall som følge av din anvendelse av rådene gitt på vår nettside eller i vår klinikk, spesielt i fravær av direkte profesjonell undersøkelse og konsultasjon.

Anvendelse av Norsk Lov

Eventuelle tvister eller krav som oppstår fra denne fraskrivelsen vil bli styrt og tolket i samsvar med norsk lov, uavhengig av dens lovkonfliktprinsipper.

Kontakt og Ytterligere Informasjon

Dersom du har spørsmål, trenger ytterligere avklaring angående vår skadefraskrivelse, eller ønsker å søke profesjonell rådgivning og konsultasjon, nøl ikke med å kontakte oss på:

Adresse: Dronningensgate 38, 7011 Trondheim
E-post: jorgen@trondheimnaprapatene.no
Telefonnummer: 452 44 222

Din helse og bedring er viktig for oss, og vi er her for å assistere deg gjennom din reise.

På tide å bli kvitt smertene – én gang for alle?

Avtal en gratis telefonsamtale med oss, så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Start reisen tilbake til et smertefritt liv i dag.

Scroll to Top