Om oss

Trondheimsnaprapatene hjelper deg som bor i Trondheim og omegn med å leve et sunnere liv – helt uten smerter.

Vi gjør Trondheim til et sunnere og smertefritt sted

Trondheimsnaprapatene skaper positiv og varig endring gjennom godt utprøvde behandlinger.

Bli smertefri

Vår førsteprioritet er å få deg smertefri. Inntil vi gjør det, føles det som at livet ditt står på pause.

Lev livet du ønsker

Etter at vi har hjulpet deg med å bli kvitt smertene, lager vi en plan for å holde det slik. Først da kan du nyte alt livet har å tilby.

Trondheim Naprapath
Trondheim Naprapatene
Trondheim Naprapath
Trondheim Naprapath
01.
Vi lytter

Våre naprapater i Trondheim bruker tid på å forstå din unike situasjon, og lytter aktivt til dine problemer, utfordringer og behov.

02.
Vi vurderer

Med en tydelig forståelse av smertebildet ditt, går vi grundig til verks med en detaljert analyse av situasjonen din.

03.
Vi behandler

Med et solid grunnlag på plass, lager vi et personlig veikart som hjelper deg å bli smertefri.

Bli kvitt smertene i dag

Vi vet at det er tøft å leve med smerter

Våre naprapater i Trondheim ser daglig eksempler på hvordan smerter kan påvirke livet ditt. Det handler ikke bare om å tåle ubehaget, men det konstante ønsket om lindring og normalitet. Heldigvis er du ikke alene. Trondheimsnaprapatene hjelper deg med å finne en løsning, og gir deg veiledningen du trenger for å leve et smertefritt liv.

Trondheim Naprapath

Vår visjon og misjon

Trondheimsnaprapatene ble etablert i 2014 av Jörgen Brolin. Siden da har vi hatt som ambisjon å tilby mer enn manuell behandling – og få en hverdag uten smerter.

Start reisen mot et smertefritt live: Våre naprapater i Trondheim jobber systematisk, og hjelper deg å legge en plan for mindre smerter og mer mobilitet.
Form en fremtid uten smerter: Trondheimsnaprapatene gjør mer enn å behandle. Vi hjelper deg å skape en fremtid fylt med lette skritt – uten fysiske begrensninger.
Kjenn på velvære: Veien er like viktig som målet når det gjelder velvære. Når du opplever bedring og føler deg bra, skaper det positive ringvirkninger i livet ditt.
Opplev varig endring: Vi gir oss ikke med umiddelbar smertelindring. Hos oss får du hjelp med å etablere de gode vanene, slik at du kan fortsette å leve et liv uten vonde plager – også i fremtiden.

Møt Trondheimsnaprapatene

Våre naprapater i Trondheim hjelper deg gjerne å bli smertefri.

Jorgen - Trondheim Naprapath
Jørgen Brolin

Naprapat Jörgen Brolin gikk fra å slite med rygg- og hoftesmerter til å bli Trondheims første naprapat i 1999. Ønsket om å hjelpe andre kom da han selv fikk en hofteskade under skikjøring. I 1995 startet han på naprapatskolen, og siden da har lidenskapen for trening hjulpet han til et smertefritt liv. Enten han sykler eller går på ski, er det viktigste for Jörgen å bevege seg godt – og uten smerter.

Trondheim Naprapath
Oskar By Eide

Idrettsutøver og naprapat Oskar By Eide har kombinert lidenskapen for sport med pasientbehandling siden 2022. Han er spesialist på smertelindring og rehabilitering ved bruk av skreddersydd behandling og strategiske øvelser. Oskar hjelper deg med alt fra idrettsskader til belastningsplager knyttet til kontorarbeid.


 

Vil du endelig bli kvitt smertene?

Avtal en gratis telefonsamtale, så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Start reisen tilbake til et smertefritt liv i dag.

Scroll to Top